Напівфабрикати
Ресторан грузинської кухні «Алаверди» представляє асортимент заморожених хінкалі, виготовлених із застосуванням технології шокової заморозки.
Продукція виробляється з дотриманням стандартів якості, адже турбота про здорове харчування - це один з основних наших принципів.
Хінкалі - одне з найвідоміших грузинських страв. Хінкалі від ресторану "Алаверди" є зібраними з тонкого тесту вузликами з начинкою. Готуються за традиційним грузинським рецептом, виключно вручну.
упаковка:коробка харчової пінополістирол, 510 м (6 шт.)
приготування:закип'ятити воду в каструлі, додати трохи олії, посолити, розкрутити ополоником воду створивши воронку, після чого покласти заморожені хінкалі.
Час приготування хінкалі в закипілої воді, не менше 7-8 хвилин.