Люля-кебаб з баранини

вага: 200г
215 грн.
Overview

Специфічний, унікальний смаклюля-кебаб збаранини повинен покуштувати кожен гурман. М'ясо ягняти готується особливим чином і запікається на багатті. Для точного виконання рецепта традиційної кухні потрібна майстерність кулінара і добірні продукти. Одне з найпопулярніших страв відрізняється чудовим ароматом і шикарним смаком.

Вибір кращих інгредієнтів

Баранина - дуже примхливий вид м'яса, вибирати потрібно тільки свіжу вирізку молодого баранчика. Зіпсувати блюдо дуже легко, досить взяти м'ясо старої тварини, яке буде мати неприємний запах.

Соковитість кебаб надає Курдючей жир і дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Перець, базилік і свіжа зелень створюють чудовий аромат.

приготування м'яса

У ресторані "Алаверди" кухарі знають всі секрети приготуваннялюля-кебаб збаранини. Свіжу баранину рубають вручну, зберігаючи сік і аромат продукту. Курдючей жир, цибулю, спеції додають в певній послідовності. Фарш ретельно відбивають невеликими порціями, щоб сформовані ковбаски щільно трималися на шампурах.

Процес запікання м'ясних трубочок відрізняється від обсмажуванняшашлику.Готують їх на розжареному вугіллі, регулярно перевертаючи, до появи апетитною золотистої скоринки. Вугілля не поливають, м'ясо стає ніжним і тане в роті.

Доставимо додому свіжі закуски з м'яса

замовляйтеароматний і ситний люля-кебаб в нашому ресторані.Доставка додомуприготованих на вогнищі страв - це дуже вигідно і зручно. Співробітники подбають про те, щоб їжу привезли свіжої та гарячої.

З цим товаром також купують
215 грн.
245 грн.
220 грн.
140 грн.
165 грн.
185 грн.
80 грн.
70 грн.
70 грн.
70 грн.
165 грн.